About

Toegankelijkheid

Dit gedeelte van mijn domein is een ‘aanhangsel’ van mijn hoofdsite. Het bleek dat de functionaliteit van het met een password zichtbaar maken van verborgen pagina’s niet meer betrouwbaar werkte. De nieuwste versie van WordPress installeren, de nieuwste versies van de plug-ins, alle plug-ins deactiveren, een ander thema, niets hielp. Uiteindelijk heb ik deze site gemaakt in het zelfde domein met een verse installatie van WordPress en een ander thema, hier werkt het naar believen toegankelijk maken wel.

Wat is hier te vinden:

Op dit gedeelte van mijn domein zijn een aantal documenten verzameld die niet algemeen toegankelijk zijn. Onder het menu-item ‘persoonlijk’ zitten persoonlijke documenten waarvan het handig is om ze overal ter wereld ter beschikking te hebben. Dit is uiteraard alleen voor mij toegankelijk.

Onder ‘Suriname’ zijn documenten gebundeld die voor insiders toegankelijk zijn, zoals mijn dagboeken van het werk bij de omroep aldaar.

Onder het menu-item ‘Omroep’ een verzameling documenten die alleen voor medewerkers van de betreffende omroep beschikbaar zijn.

Via het menu-item ‘Hoofdsite ‘keer je terug naar mijn normale site, die openbaar toegankelijk is.


Over de passwords:
– voor de verschillende belanghebbenden zijn de passwords verschillend
– het aantal karakters van het juiste password komt niet overeen met het aantal getoonde sterren in het invulvak.