Reisverhaal Cuba

Nu is dan toch het verhaal van de reis door Cuba klaar. Alle tekst is echt in Cuba met de hand geschreven en ik heb ik er twee en een halve maand over gedaan om het uit te typen te corrigeren.  Het zijn 54 bladzijden geworden met hier en daar een foto. Kijk hier voor het verhaal.

Hostel in Spanje

Cafe con lecheEven er tussen uit, even een week naar de Spaanse stad Málaga afgereisd om de stad te bezichtigen. Als experiment dit keer niet met een verblijf in een hotel, maar in een hostel. Lees er meer over in het verhaal: Overleven in een hostel.

Peru reis

Peru reisverhaalTijdens de rondreis door Peru heb ik dagelijks geschreven aan het reisverhaal. In de weken dat ik nu weer thuis ben, heb ik gestaag gewerkt aan het uitwerken van de tekst en het selecteren van de foto’s. Lees hier het verhaal in 53 bladzijden en met veel foto’s.

Indonesië website

Kunst in het Puri Lukisan museum in UbudVoor en experiment met een andere ‘CMS’ voor websites, heb ik een extra website gebouwd. Als onderwerp heb ik de laatste ervaringen uit Indonesië gebruikt. Het gaf ook de mogelijkheid om nog niet eerder gepubliceerde foto’s te laten zien. Dus klik op de blauwe link voor nog meer Indonesië Experience.

Indonesië

Bali-danseresHoog tijd voor een nieuwe ontdekking van een werelddeel. Zojuist teruggekomen van een rondreis door de Indonesische eilanden Java en Bali. Lees het verhaal. Kijk foto’s Java. Kijk foto’s Bali.

Gallerij

Dan Paati - OlielampEen selectie van de foto’s die ik in de afgelopen jaren tijdens mijn reizen gemaakt heb, zijn te vinden in een gallerij. Onderaan deze pagina staat een rond symbooltje, druk daar op of gebruik deze link naar de foto gallerij.

Bezoekers

Geachte bezoekers van deze website, het valt mij op dat dagelijks tientallen mensen deze site bekijken. Ondanks dat ik een paar maanden geleden teruggekeerd ben uit Suriname, neemt het aantal bezoekers niet af. Laat eens een berichtje achter via het formulier bij ‘contact. Ik ben geinteresseerd wie u bent.

Wervelwind

Op 21 juli 2015 trekt er een wervelwind van bijna orkaansterkte over Paramaribo. In de wijk Zorg en Hoop zijn 35 huizen en 2 scholen zwaar beschadigd. Golfplaten daken zijn van de huizen en scholen weggewaaid en verkreukeld in de omgeving terecht gekomen. Bomen zijn ontworteld en auto’s beschadigd door de rondvliegende voorwerpen. Het aantal gewonden bedraagt ongeveer vier. Lees er meer over in mijn dagboek.