Suriname dagboek 20022015

Waar ben ik?

Dat vroeg ik mij ook af toen ik de eerste ochtend na mijn aankomst opstond. Direct na aankomst in het appartementje op het terrein van Sky Radio, heb ik mijn bagage uitgepakt en in de beschikbare kastruimte weggewerkt.

Paramaribo-Appartement-Buiten3

Op het terrein van Sky Radio staat een houten prieeltje, dat de pina-hut genoemd wordt.

Paramaribo-Appartement-Buiten2

De straatzijde van het gebouwtje waar mijn appartement in zit. Ik kijk uit op de tuidraden van de antennemast.

Paramaribo-Appartement-Buiten1

De voorkant en ingang van mijn appartement ziet er wat rommelig uit. Veiligheid door een traliehekwerk.
Paramaribo - Appartement - woon en slaapkamer
Mijn eettafel en tevens bureau, eigenlijk twee kleine tafeltjes op ongelijke hoogte. Een tafelkleedje en een bureaulampje voor de gezelligheid. Mijn audiosetje dat vroeger bij NXP stond kan ik gebruiken om naar de Omroep te luisteren.

Paramaribo - Appartement - woon en slaapkamer

In de woon- en slaapkamer staat een tafeltje en mijn bed met klamboe. Net achter de klamboe staat een kleine TV op een doos. Ondanks een redelijke groothoeklens krijg ik niet alles op de foto. Vanuit mijn kamer heb ik uitzicht op de weg.

Paramaribo - Appartement - woon en slaapkamer

Uitzicht vanuit het gangetje bij de badkamer op mijn woon- en slaapkamer.

Paramaribo-Appartement-Badkamer

De badkamer, de wasmachine is niet aangesloten. Water vullen moet met een emmer.

Paramaribo-Appartement-Keuken

De keuken heeft voldoende kastjes, daar ligt ook mijn kleding

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zo ziet de omgeving er ongeveer uit.

Vandaag op de eerste werkdag een observatie van het dagelijkse werk van de reguliere medewerkers. Ik schud de handen van vele mensen en probeer hun namen te onthouden. In de middag komt er een mevrouw langs voor een interview. Ze heeft haar huisdier meegenomen, een kwatta-aapje. Her diertje ziet er lief uit, maar ze draagt een truitje en een luier, een aangeklede aap dus. De dame en de aap hebben veel bekijk en een cameraman maakt extra opnamen van de aap. Het beestje heet Kiwi, ze gaat in bad, maar ze zal nooit zindelijk worden.


<< vorige                                                                           >> volgende

Reacties zijn gesloten.